Electrolux EOB3610X Manual de usuario Pagina 13

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 22
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 12
Buke dhe simite
Simite
180-190
3
190-210
3
10-15
Simite prej
qumshti
160-170
3
180-190
3
10-15
Buke e zeze
190-200
2 ose 3
190-210
2
45-65
Buke e
bardhe
170-180
2
180-200
2
40-45
Buke pa
maja, pite
220-230*
2
230-250*
1
15-25
Sufle
Pasta soufflé
180-200
2
190-210
1 40-50
Patate au
gratin
180-200
2
190-210
1 50-65
Ushqime Au Gratin
Hawai tost
250 3 5-8
Beni nje ngrohje paraprake te furres
Per pjekje
Per pjekje perdor ventilatorin, ose
ngrohjen Siper/poshte.
Elementet per perdorim ne furre.
Cdo lloj pjate qe i reziston
nxehtesise eshte e pershtatshme
per tu perdorur per pjekje. (Ju
lutem lexoni instruksionet e
fabrikes).
Per pjata furre qe kane doreze
artificiale, sigurojuni qe keto te
jene rezistente ndaj nxehtesise.
(Ju lutem lexoni instruksionet e
fabrikes).
Gjela deti, pate, 3-4 pula, mund
te piqen ne tavat per gatim te
pergjithshem, ose ne skare me
taven per gatim te pergjithshem
nen te.
Ne ju rekomandojme te gatuani
te gjithe mishrat pa dhjam ne
tave gjelle me kapak. Kjo ben qe
mishi te leshoj leng.
Nese doni qe mishi te jete i
pjekur shume, ate mund ta
gatuani ne tave me gjelle pa
kapak.
13
Vista de pagina 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 21 22

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios