Electrolux EOB53100X EU ENV06 Manual de usuario Pagina 32

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 60
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 31
32 electrolux utilizãri, tabele ºi sfaturi
Carne de porc
Spatã de porc,
ceafã, ºuncã
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:30-2:00
Cotlet, cotlet
cu os
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 170-180 1:00-1:30
Fripturã din carne
tocatã
750 g-1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-170 0:45-1:00
Ciolande porc (fiert) 750 g-1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 150-170 1:30-2:00
Carne de viþel
Fripturã de viþel 1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:30-2:00
Ciolan de viþel 1,5-2 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 2:00-2:30
Miel
Pulpã de miel,
fripturã de miel
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 150-170 1:15-2:00
Spate de miel 1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:00-1:30
Vânat
Spate de iepure,
pulpã de iepure
pânã la 1 kg
Temperaturã
superioarã/
inferioarã
3
220-
250
1)
0:25-0:40
Spate de
cãprioarã/cerb
1,5-2 kg
Temperaturã
superioarã/
inferioarã
1 210-220 1:15-1:45
Pulpã de cãprioarã/
cerb
1,5-2 kg
Temperaturã
superioarã/
inferioarã
1 200-210 1:30-2:15
Tipul cãrnii Cantitate
Funcþiacuptorul
ui
Nivel
deaplicar
e
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Vista de pagina 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 59 60

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios